Parfumvrij en biologisch gecertificeerd.

Irish Organics is een alternatieve verzorgingslijn speciaal ontwikkeld door Rí na Mara voor de gevoelige huid,
en/of voor mensen die geen parfum in hun verzorgingsproducten wensen.
Duurzaamheid speelt ook in deze lijn een grote rol,
de producten van Irish Organics zijn daarom zelfs Organic Trust en Natrue biologisch gecertificeerd.
De producten zijn vegan, niet op dieren getest en pH-neutraal, bevatten geen parabenen,
synthesische geur- en kleurstoffen,geen aardoliederivaten, siliconenolie en -derivaten.

Gezichtscrème

50 ml

Intensieve hydratatie, kalmeert en voedt de huid. Beschermt tegen schadelijke elementen en neutraliseert vrije radicalen. Verzacht de huid.

Gezichtsmasker

75 ml

Zeewierrijk klei masker. Voorziet de huid van essentiële mineralen. Verwijdert onzuiverheden. Effectieve exfoliatie, minimaliseert fijne rimpels en zorgt voor een gladde, stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes.

Bodycrème

150 ml

Rijke moisturiser voor dagelijks gebruik, speciaal geschikt voor de droge en veeleisende huid. Revitaliseert en brengt tot rust. Ideaal als handcrème en conditioner voor huid en haar. Vermindert ontstekingen. Helpt bij het verlichten van jeuk en irritatie van de huid. 


Bodylotion

150 ml

Effectieve, voedende, hydraterende lotion die remineraliseert en regenereert, en zorgt voor een zachte, gladde en zijdezachte huid.

Zeewier bad

200 g

Gezaagde zee-ik zeewier wordt al honderden jaren gebruikt als toevoeging in bad. De oliën in het wier helpen je ontspannen, ontgiften en remineraliseren. Antioxidanten ondersteunen de conditionering enhydratering van de huid, het haar en het gezicht.